СЛОГА

Најдоброто на вашата трпеза

Кавадарци

Продукти

со најдобар квалитет

СЛОГА

СЛОГА ПРОМ

"Слога - Пром" има повеќе од 70 вработени, што докажува дека сме силна компанија на локалниот пазар, со тенденција за понатамошно дејствување и на странските пазари.

ПРОИЗВОДИ

"Слога - Пром" се занимава со замрзната стока како што се пилиња, пилешки четвртини, пилешки гради, замрзната риба, пилешки црн дроб, замрзнато говедско месо, замрзнато свинско месо...

Мисија

-Квалитетни производи -Загарантирана сигурна храна -Успешно координирање помеѓу потребите на потрошувачите и добавувачите -Стручен тим за навремена достава. -Во чекор со промените на технологијата. -Континуиран развој

Визија

Синоним за вашиот прв избор на фамилијарната трпеза. Растеме и се развиваме во чекор со новите трендови и остануваме верни на традицијата.

ПРОИЗВОДИ

 • Пилешко месо

  Пилешкото е едно од најраспростанетите видови на месо и спаѓа во типот на полновредна храна.

 • Говедско месо

  Датира уште од праисториските времиња во Египет и се користело како свето месо во одредени ритуали.

 • Свинско месо

  Своевидно едно од најпопуларните типови на месо , свинското претставува неопходен продукт поради неговите хрансливи материи.

 • Замрзната риба

  Рибата и нејзиното месо се секојдневна намирница кога станува збор за Јапонците. Таа се користи за приготвувања на…

 • Замрзнат помфрит

  Помфритот во модерниот свет на живеење станува една од неопходните намирници при секој оброк. Има многу видови на…

 • Комерција

  Комерција Слога Пром има развиена широка дистрибутивна мрежа низ Р. Македонија. Поради големиот интерес и со цел брзо…

Погледнете ги нашите нови производи

Слога Пром

Најдоброто на вашата трпеза

Тел: +389 43 550 200

Факс: +389 43 550 200

Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ГАЛЕРИЈА