Мисиркино месо

Мисиркиното месо е одличен суплемент во секојдневната исхрана а од традиционален аспект, се користи како главен специјалитет за време на одредени празници.

Содржи огромен број напротеини, Б - витамини, ниско ниво на калоричност, големо количество на железо и помага за зајакнување на имунолошкиот систем.

ГАЛЕРИЈА