СЛОГА

Замрзната риба Ослиќ

Замрзната морска риба - Ослиќ тежина на парче: 150 - 250 гр

Замрзната риба Лосос кременадла

Замрзната морска риба Лосос пакување: Кременадли од лосос

Замрзната риба Ослиќ

Замрзната морска риба - Ослиќ тежина на парче: 100 - 200 гр

Страница 1 од 5

ГАЛЕРИЈА