СЛОГА

Замрзната риба Ослиќ 150-250

Замрзната морска риба Ослиќ тежина на парче: 150-250гр

Замрзната риба Ослиќ 100-200

Замрзната морска риба Ослиќ тежина на парче: 100-200гр

Замрзната риба Скуша 200-400 гр

Замрзната морска риба Скуша тежина на парче: 200-400гр

Замрзната риба Лосос

Замрзната морска риба Лосос тежина на парче: 1000-2000гр

Замрзната риба Скуша

Замрзната морска риба - Скуша тежина на парче: 200 - 400 гр

ГАЛЕРИЈА