Кариера

СЛОГА ПРОМ ДООЕЛ Кавадарци поради проширување на својот тим објавува оглас за вработување на :

Оглас бр.1

Слога Пром ДООЕЛ Кавадарци поради проширување на својот тим објавува оглас за вработување на :

 

Возач на товарно возило

Опис на работно место:

 • Работа на терен и покривање на определен регион во Р.Македонија;
 • Дистрибуција на роба во Р. Македонија;

 

 

Квалификации:

 • Образование –ССС;
 • Возачка дозвола C категорија.

 

 

Лични карактеристики:

 • Иницијатива, комуникативност, упорност, одговорност;
 • Проактивен и професионален пристап во работата;
 • Чесност и лојалност;
 • Способност за работа во тим и во динамична средина;
 • Ефикасност, желба за напредок и усовршување;

 

 

Дополнителни информации:

Компанијата Слога Пром ДООЕЛ Кавадарци нуди одлични услови за работа со атрактивен пакет на наградување и бонуси.

Вашата професионална биографија можете да ја доставите електронски на email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.за контакт: 043/550-200.  

Напомена: 

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 20.08.2020 година.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

 

Оглас бр.2

Слога Пром ДООЕЛ Кавадарци поради проширување на својот тим објавува оглас за вработување на :

 

Работници за работа во погон

 • Работа во погон за препакување

 

Профил на личност:

 • Организираност, одговорност, лојалност и ориентираност кон цели
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа

 

Напомена: 

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 20.08.2020 година.

Сите пристигнати апликации ќе се третираат со максимална доверливост.
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

 

СИТЕ СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ

 

Информации на 043/413-828 и 043/550-200.         

Оглас бр.3

 

Слога Пром ДООЕЛ Кавадарци поради проширување на својот тим објавува оглас за вработување на :

 

 

 • Работници за прием/испорака на роба

 

 

Профил на личност:
• Организираност, одговорност, лојалност и ориентираност кон цели;
• Самоиницијативност при извршување на работните задачи;
• Способност за тимска работа;

 

 

Напомена:
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 30.08.2020 година.
Сите пристигнати апликации ќе се третираат со максимална доверливост.
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

 

 

 

Информации на 043/550-200 или mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Слога Пром

Најдоброто на вашата трпеза

Тел: +389 43 550 200

Факс: +389 43 550 200

Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ГАЛЕРИЈА