Back to: Замрзнат помфрит

Помфрит нагетс

Печати
Помфрит Нагетс
Опис

 

Спецификација

  • производител : Лутоса
  • земја на потекло : ЕУ
  • тежина на пакет : 10 кг.
  • вид на пакување : пластична кеса
  • тежина на поединечно пакување : 2.5 кг.
  • пакети во кутија : 4
  • состав : компир
  • замрзнат производ : да
  • термички обработен : да
  • стандардизација : HACCP

Коментари

Нема коментари за овој производ.