Back to: Пилешки производи

Пилешки копан без коска 2/1

Печати
Пилешки копан без коска
Опис

Спецификација

  • препакува: Слога Пром
  • земја на потекло: Бразил
  • тежина на пакет: 12 кг.
  • вид на пакување: транспарентна пластична кеса
  • тежина на поединечно пакување: 2 кг.
  • пакети во кутија: 6
  • состав : пилешко месо (копан без коска)
  • замрзнат производ : да
  • термички обработен : не
  • стандардизација : HACCP

Коментари

Нема коментари за овој производ.