Back to: Пилешки производи

Пиле големо

Печати
Пиле големо
Опис

Пакување

1,1 кг.

Потекло

Франција

Спецификација

  • производител : Дукс
  • земја на потекло : Франција
  • тежина на пакет : од 10 до 11 кг.
  • вид на пакување : пластична кеса
  • тежина на поединечно пакување : 1,1 кг.
  • пакети во кутија : 10
  • состав : цело пиле
  • замрзнат производ : да
  • термички обработен : не
  • стандардизација : HACCP

Коментари

Нема коментари за овој производ.