Back to: Пилешки производи

Пилешки копан со надкопан

Печати
Опис

Спецификација

  • препакува : Слога Пром
  • земја на потекло : ЕУ
  • тежина на пакет : од 11 до 12 кг.
  • вид на пакување : транспарентна пластична кеса
  • тежина на поединечно пакување : од 0,9 до 1 кг.
  • пакети во кутија : 10
  • состав : пилешко месо (копан со надкопан)
  • замрзнат производ : да
  • термички обработен : не
  • стандардизација : HACCP

Коментари

Нема коментари за овој производ.