Back to: Пилешки производи

Пилешки желудник 10кг

Печати
Frozen chicken gizzards
Опис

Пилешкото е едно од најраспростанетите видови на месо и спаѓа во типот на полновредна храна.

Тоа е кулинарски сестрано месо и со својот благ вкус и подеднаква структура се сложува со сите ароми и зачини а може да се сервира на различни начиини. Исто така содржи и многу витамини, минерали и протеини кои се важни за нервниот систем.


Спецификација

  • земја на потекло: ЕУ
  • тежина на пакет: 10 кг
  • состав: пилешко месо (пилешки желудник)
  • замрзнат производ: да
  • термички обработен: не
  • стандардизација: НАССР

Коментари

Нема коментари за овој производ.