Резултати 1 - 4 од 4

Замрзната риба

Замрзната риба Ослиќ

Замрзната морска риба - Ослиќ тежина на парче: 150 - 250 гр

Цена без ДДВ:
Цена:
Цена без данок:
Попуст:
Вредност на ДДВ:
Цена / kg:

Замрзната риба Лосос кременадла

Замрзната морска риба Лосос пакување: Кременадли од лосос

Цена без ДДВ:
Цена:
Цена без данок:
Попуст:
Вредност на ДДВ:
Цена / kg:

Замрзната риба Ослиќ

Замрзната морска риба - Ослиќ тежина на парче: 100 - 200 гр

Цена без ДДВ:
Цена:
Цена без данок:
Попуст:
Вредност на ДДВ:
Цена / kg:

Замрзната риба Скуша

Замрзната морска риба - Скуша тежина на парче: 200 - 400 гр

Цена без ДДВ:
Цена:
Цена без данок:
Попуст:
Вредност на ДДВ:
Цена / kg:

ГАЛЕРИЈА