Резултати 1 - 4 од 4

Замрзната риба

Замрзната риба Ослиќ 150-250

Замрзната морска риба Ослиќ тежина на парче: 150-250гр

Цена без ДДВ:
Цена:
Цена без данок:
Попуст:
Вредност на ДДВ:
Цена / kg:

Замрзната риба Ослиќ 100-200

Замрзната морска риба Ослиќ тежина на парче: 100-200гр

Цена без ДДВ:
Цена:
Цена без данок:
Попуст:
Вредност на ДДВ:
Цена / kg:

Замрзната риба Скуша 200-400 гр

Замрзната морска риба Скуша тежина на парче: 200-400гр

Цена без ДДВ:
Цена:
Цена без данок:
Попуст:
Вредност на ДДВ:
Цена / kg:

Замрзната риба Лосос

Замрзната морска риба Лосос тежина на парче: 1000-2000гр

Цена без ДДВ:
Цена:
Цена без данок:
Попуст:
Вредност на ДДВ:
Цена / kg:

ГАЛЕРИЈА