За нас

СЛОГА ПРОМ ДООЕЛ Кавадарци

 

За Нас

Нашата компанија

Ситуирана во Кавадарци, Р.Македонија, компанијата ``Слога Пром`` ги втемели своите зачетоци во 1990 год. ``Слога Пром`` на пазарот вклучува широк спектар на замрзнати производи: пилешко, свинско, говедско, јунешко, морска риба и помфрит.

Ефикасноста и навремена дистрибуција се едни од главните адути кои што ја карактеризираат нашата компанија и допринесуваат да се реализираат желбите и условите на нашите потрошувачи.

Истовремено, со својата погонска единица за препакување на производите, нашата компанија стана препознатлива по квалитетот и новоизградениот бренд ``СЛОГА``, во овој сектор.

Таа ги следи најновите европски и светски трендови во декларирањето и означувањето на производите според НАССП стандардите.

Нашата примарна цел е да се воспоставиме и одржуваме силна врска со нашите потрошувачи и да понудиме огромен број на иновативни и квалитетни продукти. ``Слога Пром`` денес претставува модерна компанија што работи за задоволување на потребите на современиот потрошувач, применувајќи ги најновите знаења и стандарди како и пласманот на квалитетна и здрава храна.

 

Мисија

Квалитетни производи

Загарантирана безбедна храна

Успешно координирање помеѓу потребите на потрошувачите и добавувачите

Стручен тим за навремена достава.

Во чекор со промените на технологијата.

Континуиран развој

 

Визија

Синоним за Вашиот прв избор на фамилијарната трпеза. Растеме и се развиваме во чекор со новите трендови и остануваме верни на традицијата.

Одговорност е да се обезбеди висок квалитет на производи, со цел градење и сочувување на довербата на купувачите.

Живееме и работиме во склад со вредностите кои сме ги поставиле.

Примарна цел е оддржување статус на почитувана, препознатлива и иновативна компанија. Нашата визија е нашата цел на постоење.

СЕРТИФИКАТ

Слога Пром

Најдоброто на вашата трпеза

Тел: +389 43 550 200

Факс: +389 43 550 200

Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ГАЛЕРИЈА